Tue kampanjaani

Auta minua rakentamaan turvallisempaa tulevaisuutta.
Elisa Aaltola

Äänestämällä minua voit auttaa eläimiä ja luontoa, ja edistää turvallista tulevaisuutta meille kaikille!

Eduskuntavaalityö on kallista. Olen kiitollinen, jos pystyt tukemaan työtäni lahjoituksella. Lahjoitusvaroja käytetään esimerkiksi ulkomainontaan ja sosiaalisen median mainontaan.

Lahjoita
Voit lahjoittaa kampanjalleni täällä: bit.ly/EAaltola tai suoraan tilille FI67 8312 3710 4591 16. Keräyksen järjestää tukiyhdistykseni. Avullasi on suuri merkitys. Kiitos.

Liity tukiryhmääni
Elisa Aaltolan tukiryhmän jäsenenä voit esimerkiksi jakaa kampanjamateriaalejani omalla asuinseudullasi (Varsinais-Suomen alueella) silloin, kun se sopii sinulle parhaiten. Tukiryhmään voit liittyä joko klikkaamalla tätä linkkiä: Liity tukiryhmään tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen:
elisa.aaltola@vihreat.fi tai laura.rantanen@vihreat.fi

Jaa viestiäni
Voit auttaa minua myös muilla tavoin. Esimerkiksi jakamalla some- ja blogipostauksiani, kertomalla työstäni ystävillesi ja suosittelemalla minua erityisesti Varsinais-Suomessa asuvilla tuttaville autat minua enemmän kuin uskotkaan.

Kiitos jo etukäteen kaikille teille, jotka haluatte tukea kampanjaani. Ilman apuanne ei kampanjallani ole mahdollisuuksia. Pienikin teko voi kantaa pitkälle, ja nyt tarvitsen teiltä kaiken mahdollisen tuen. Kerrothan kampanjastani myös niille ystävillesi, joita aihe saattaisi kiinnostaa. Vain sinun avullasi voin onnistua.

Kiitos.

”Siskoni Elisa Aaltolan tunnen pitkästä juoksusta. Hänellä on vankka visio, ja hän on hyvin rohkea ja tarmokas tuon vision ajamisessa. Turvallinen tulevaisuus eläimille, luonnolle, ihmiskunnalle. Elisaa tarvitaan eduskuntaan!”

Mika Aaltola, Ulkopoliittisen insituutin johtaja

Uusimmat blogit

 

Saaristomeri on pelastettava

Saaristomeri on pelastettava

Saaristomeri on Suomen luonnon monimuotoisin alue ja maamme todellinen helmi. Jokaisen varsinaissuomalaisen kannattaakin olla siitä ylpeä! Valitettavasti sen tulevaisuus on kuitenkin vakavasti vaarantunut. Lannoitteista tulevat...

Vahvoja ilmastotekoja nyt!

Vahvoja ilmastotekoja nyt!

Ihmisillä on taipumus tottua ikäviin ja jopa vaarallisiin asioihin. Kun jokin uhka on läsnä kyllin kauan, siitä tulee "uusi normaali". Tätä kautta ihmiset tottuvat esimerkiksi sotiin tai siihen, että maailmalta löytyy nälänhätää ja muista...

Omaishoidon tukea nostettava

Omaishoidon tukea nostettava

Kerroin hiljattain sosiaalisessa mediassa, että 83-vuotias äitini Sinikka toimii vaikeasti muistisairaan isäni Juhanin omaishoitajana. Työ on raskasta, sillä isäni tarvitsee jatkuvaa valvontaa, tukea ja ohjausta. Äitini huolehtii isän...